OVER

Ik, Mascha, ben de drijvende kracht achter Incentive Plus / Gewoonweg Wandelen.

In augustus 2021 heb ik mijn bachelor Psychologie aan de Open Universiteit afgerond en momenteel ben ik bezig met de master Levenslooppsychologie. Tijdens mijn studie ontdekte ik wat een gezonde en gemotiveerde werknemer kan opleveren voor een werkgever. Op dit moment verdiep ik mij meer en meer in hoe een bedrijf zijn werknemers gezond (zowel mentaal als fysiek) en gemotiveerd kan houden en hoe uitval tegen kan worden gegaan. Daarnaast vind ik de relatie tussen mens en dier erg interessant en momenteel onderzoek ik of dier-ondersteunde interventies de psychische klachten bij jongvolwassenen kunnen verminderen. 

Er zijn uiteraard veel verschillende manieren om een werknemer gezond en gemotiveerd te houden. Eén van de manieren is de werknemer op de juiste manier te belonen en hoe kan dit nu beter dan door het organiseren van een incentive/personeelsreis. Nu blijkt uit onderzoek dat actief bezig zijn (en zeker in de natuur) positief kan werken op zowel de mentale als fysieke gezondheid van een persoon. Dus een tip: denk ook eens aan een "actieve" incentive/personeelsreis en combineer bijvoorbeeld een meeting met een wandeling. Wist je dat er tegenwoordig steeds meer "groene" locaties komen waar je een meeting kunt organiseren in de buitenlucht?
Een goed functionerend team kan eraan bijdragen dat een organisatie beter draait en er minder problemen worden ondervonden bij de werknemers. Teambuilding kan hier uitstekend bij helpen.

Ben je op zoek naar een partner die met je mee kan denken over hoe je een werknemer gezond en gemotiveerd kan houden en/of hoe je een team beter kunt laten functioneren dan ben je bij mij op het juiste adres!

Voordat ik psychologie ging studeren ben ik jarenlang in de reiswereld werkzaam geweest en heb ik o.a. gewerkt als meetingplanner voor een groot internationaal bedrijf en heb hier zeer veel ervaring opgedaan op het gebied van het organiseren van meetings, incentives, zakenreizen, events, congressen en groepsreizen. Tevens ben ik werkzaam geweest als verkoop coördinator en als intercedent, dus het bedrijfsleven is voor mij geen onbekende.

Zelf heb ik natuurlijk veel mooie reizen mogen maken. Ik heb o.a. de volgende landen bezocht: Noorwegen, Zweden, Finland, Denemarken, IJsland, België, Luxemburg, Duitsland, Spanje, Frankrijk, Portugal, Italië, Malta, Polen, Tsjechië, Oostenrijk, Zwitserland, Hongarije, Kroatië, Slovenië, Albanië, Macedonië, Bulgarije, Roemenië, Litouwen, Estland, Rusland, V.A.E., Turkije, Israël, Jordanië, Singapore, Maleisië, Thailand, Tunesië, Gambia, Zuid-Afrika, Botswana en de U.S.A.. En dit rijtje wordt steeds weer aangevuld!

Op zoek naar een ervaren, betrouwbare en professionele partner voor het organiseren van je incentive, personeelsreis, groepsreis, meeting, teambuilding activiteit, congres, event of schoolreis? Stop met zoeken en neem contact op (info@incentiveplus.nl)!