VEELGESTELDE VRAGEN

OFFERTE AANVRAAG

Hoe kan ik een offerte aanvragen?

Wanneer je minimaal de volgende gegevens toestuurt: naam, emailadres, wensen, aantal personen en budget indicatie dan wordt er een eerste offerte voor je gemaakt. Aan de hand van deze offerte kunnen wij dan verder werken.

RESERVERING

Hoe kan ik een reservering maken?

Na goedkeuring van de offerte die je hebt gekregen krijg je een reserveringsformulier toegestuurd of je stuurt Gewoonweg Wandelen / Incentive Plus de gevraagde gegevens door. Nadat de gegevens of het formulier zijn ontvangen wordt alles ingeboekt.

Welke gegevens moet ik doorgeven wanneer ik een reservering maak?

De volgende gegevens zijn minimaal nodig: naam, voornamen, adres, postcode, woonplaats, telefoonnummer, noodnummer en eventuele bijzonderheden. In een aantal gevallen zijn tevens je paspoortgegevens noodzakelijk.

Wanneer is mijn reservering definitief?

Je reservering is definitief zodra het reserveringsformulier is teruggestuurd of de gevraagde gegevens zijn ontvangen.

Kan ik na het reserveren nog activiteiten toevoegen?

In de meeste gevallen is dit mogelijk.

BETALING

Wanneer dien ik te betalen?

Zodra het reserveringsformulier ondertekend retour is ontvangen wordt alles voor je gereserveerd. Op dat moment ontvang je een factuur met daarop het (aan) te betalen bedrag. Dit bedrag dient dan binnen 5 werkdagen te worden overgemaakt op de bankrekening van Gewoonweg Wandelen / Incentive Plus. Bij boeking van vliegtickets dient, in de meeste gevallen, het totale bedrag van de tickets per omgaande betaald te worden.

Hoe kan ik betalen?

Het (aan) te betalen bedrag kun je overmaken op bankrekeningnummer NL90RABO0303149043 t.n.v. Gewoonweg Wandelen / M. Molog.

Welk bedrag dien ik te betalen?

Het (aan) te betalen bedrag wordt vermeld op de factuur. Tevens wordt dit vermeld op de offerte.

Wat gebeurt er als ik niet betaal?

Wanneer het (aan) te betalen bedrag niet binnen de gestelde termijn op de bankrekening van Gewoonweg Wandelen / Incentive Plus is bijgeschreven dan ontvang je een herinnering. Wanneer je dan nog niet betaalt dan wordt de reis geannuleerd en worden de annuleringskosten bij je in rekening gebracht.

ANNULERING

Kan ik een reis annuleren?

Ja, je kunt een reis annuleren. De gemaakte annuleringskosten worden bij je in rekening gebracht, zie tevens de Algemene Voorwaarden.